Індивідуальне завдання (письмово та усно)-Якщо є проблеми із доступом до сайту, текстовий файл із завданням та посиланням на відео прикріплено до опису в Мудл

Підсумкове практичне завдання (фінальний проєкт)

«Передача емоцій через об’єкти»  (письмова частин та усний захист). У завданні пропонується розвинути свій творчий потенціал завдяки нестандартному мисленню - дізнатись як передати емоцію за допомогою предметів. Студенти переглядають відео та виконують завдання за посиланням (http://allprofessionalenglish.blogspot.com/2020/02/how-do-you-convey-emotion-from-furniture.html). У завданні XI студенти  створюють власні фото роботи та описують їх англійською мовою. Емоції, які слід показати на фотографіях: а) щастя; б) гнів; в)  (емоція чи почуття на власний вибір). Важливо дотримуватись інструкцій та зробити  3 фотографії (використовуючи предмети меблів на кожній фотографії), щоб показати 3 різні емоції. Пам’ятайте, що студенти НЕ можуть редагувати фотографію, додавати до неї текст чи графіку.  В описі фото робіт слід вказати емоцію, що зображена, назвати предмети, які використані для передачі емоції та описати їх розташування, описати процедуру створення фото, пояснити вибір емоції або вказати на джерело натхнення для створення фото.

 

10 балів письмова частина   -10 балів (усна частина ) 

 Критерії оцінювання фінального проєкту:

1) завдання виконано у повному обсязі, без стилістичних, орфографічних і граматичних помилок, використана професійна лексика, словниковий запас різноманітний і релевантний, презентація відповідає змісту проєкту, логічно ілюструє його – 20-15 балів; 2) завдання виконано частково, з лексичними, орфографічними і граматичними помилками, презентація не відображає зміст проєкту в повному обсязі, частково ілюструє його – 14-8 балів; 3) завдання виконано з великою кількістю помилок, словниковий запас одноманітний, презентація або не відповідає змісту проєкту, або взагалі відсутня – 0-7 балів.