Індивідуальне завдання

Індивідуальне завдання з курсу «Соціально-економічні наслідки управлінських рішень у землекористуванні» являє собою наукове дослідження і виконується за обраною студентом темою з переліку запропонованих тем викладачем.

Виконання ІНДЗ передбачає підготовку доповіді-презентації з актуальних проблем СЕНУРЗ та виступ з нею на практичному занятті. Студенти мають підготувати аналітичну доповідь на основі наукових публікацій і статистичних даних за заданою тематикою та підготувати презентацію із побудовою схем, графіків, таблиць, діаграм тощо.

Максимальна оцінка, яку студент може отримати за виконання індивідуального завдання, становить 20 балів (15 балів - доповідь, 5 балів - презентація).

Критерії оцінювання доповіді:

15 балів – повне розкриття теми, наявність власної думки, висновків та списку використаних літературних джерел;

10-14 балів – тема розкрита не повністю, наявні помилки в оформленні;

5-9 балів – наявні матеріали, які не дозволили студенту розкрити тему, відсутня думка студента;

1-4 бали – наявні окремі матеріали, які не дозволяють оцінити думку студента щодо теми дослідження.

Критерії оцінювання презентації:

5 балів – презентація точно відповідає темі, містить важливу інформацію, має чітку, логічно вибудувану структуру, робота є прикладом високого рівня володіння комп’ютерними технологіями;

3-4 бали – загалом презентація відповідає темі і є досить інформативною, прослідковується певна структура в розміщенні інформації, проте естетичний вигляд дещо псує недостатньо чітка структура розміщення інформації та не зовсім доречна графіка оформлення.

1-2 бали – містить близький за тематикою матеріал, але не несе важливої інформативної функції, важко вловити структуру подання інформації, графіки і таблиці відсутні, естетичний вигляд незадовільний (відсутня чітка структура розміщення інформації, недоречна графіка оформлення).