Завдання 11

? Письмові завдання

 

Підготовка презентації теми  «Ризик-менеджмент event-менеджменті» за наступним планом:

1.    Поясніть чому є важливим визначення та управління ризиками івент

заходів.

2. Визначите потрібні якості організатора заходу при ризик-менеджменті виняткових заходів.

3. Охарактеризуйте сучасну систему безпеки івент заходів.

Для виконання завдання скористуйтеся наступним джерелом: Радіонова О. М. Конспект лекцій з курсу «Івент-технології». Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2015. С. 43-52.

        Відповіді підготуйте у вигляді слайдової презентації.

? Завдання для самостійної роботи

·        Деякі спеціалісти вважають припустимим використання чуток, що свідомо поширюються працівниками РR. Які чутки можна було поширити в організації в умовах розростання конфлікту між керівниками двох відділів управління – відділу маркетингу та комерційного відділу. Запропонуйте шляхи їх поширення, спрогнозуйте наслідки розповсюдження конкретних чуток.

·        Вважають, що позиціонування організації слід активно починати з моменту зниження кризової ситуації. Чому цим не бажано займатися на початку кризи? На чому доцільно зосередитися в першій період розвитку кризи?

·         Фахівці із зв’язків з громадськістю рекомендують не давати ексклюзивної інформації – всі ЗМІ отримують одинакові відомості. Як ви думаєте, чому даються такі рекомендації? Спрогнозуйте наслідки ексклюзивного інтерв’ю одній з десяти місцевих газет під час кризової ситуації в організації.

Роберт Деліншнейдер, колишній президент однієї з найпотужніших в США фірм РR говорив, що організація, у якої виникла криза, має вийти на публіку не пізніше перших трьох-шести годин після того, як про це було повідомлено через канали новин. В іншому випадку можна вважати, що вона вже мертва. Чи згодні ви з цією думкою? Чому?