Skip to main content

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Dashboard

    • Site home

    • Site pages

      • My courses

      • Tags

      • FileІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • FolderНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • FileПам’ятка для користувача системи Moodle

      • FileСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • My courses

    • Courses

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

          • Кафедра бізнес-адміністрування і менеджменту зовні...

            • archive

            • Інноваційний маркетинг підприємства

            • Бюджетування в менеджменті

            • Принципи та тенденції сталого розвитку

            • Основи фінансового менеджменту

            • Зелена економіка та міжнародні ринки

            • Кризовий менеджмент у бізнес-процесах

            • ФІНАНСОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ

            • Менеджмент-маркетинг у бізнесі

              • РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи менеджменту та маркетингу

              • РОЗДІЛ 2. Маркетинговий комплекс (4Р)

                • FileЛекція 4 Товарна політика в системі маркетингу

                • FileЛекція 5 Цінова політика в системі маркетингу

                • FileЛекція 6 Політика розповсюдження в системі маркетингу

                • FileЛекція 7 Комунікаційна політика в системі маркетингу

                • QuizТест 3

                • QuizТест 4

                • AssignmentКонтрольне завдання 3

                • AssignmentКонтрольне завдання 4

                • AssignmentКонтрольне завдання 5

              • РОЗДІЛ 3. Маркетингові дослідження та інформаційне...

              • Підсумковий контроль

            • Адміністративне управління

            • Адміністрування бюджетних установ

            • Адміністрування бюджетних установ

          • Кафедра ділової комунікації

          • Кафедра підприємництва, менеджменту організацій та...

          • Практична підготовка факультету менеджменту

          • Інформація, Статистика факультету Менеджменту

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Close
    Toggle search input
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Log in

Менеджмент-маркетинг у бізнесі

Close
Toggle search input
Вибір дисциплін Collapse Expand
Вибір дисциплін Collapse Expand
Обрати дисципліни Статистика вибору дисциплін ВМУ Результати вибору дисциплін
  1. Home
  2. Courses
  3. Факультети, кафедри
  4. Менеджменту факультет
  5. Кафедра бізнес-адміністрування і менеджменту зовні...
  6. Менеджмент-маркетинг у бізнесі
  7. РОЗДІЛ 2. Маркетинговий комплекс (4Р)
  8. Контрольне завдання 5

Контрольне завдання 5

Completion requirements

Оцінити конкурентоспроможність брендів пива на основі розрахунку інтегрального показника конкурентоспроможності

Торгова марка

«Славутич ICE»

«Чернігівське»

«Оболонь»

Ціна пляшки (грн.) 0,5 л

23,4 грн.

19,8 грн.

16 грн.

Смак

дуже добре

відмінно

добре

Аромат

добре

відмінно

дуже добре

Упаковка

відмінно

добре

добре

Діацетил (небажаний домішок). Норма – не перевищує 0,2-0,25 мг/л

0,04

0,05

0,045

Калорійність 100 г (ккал)

45

48

46

Імідж бренда

добре

добре

дуже добре

Рекламна підтримка

задовільно

відмінно

відмінно

 


Previous activity
Контрольне завдання 4
Next activity
Лекція 8 Інформація в маркетингових дослідженнях.
Data retention summary
Get the mobile app