Звіт з лабораторної роботи 2

goals_scored - загальна кількість забитих голів за цей сезон
assists - загальна кількість гольових передач - присуджується гравцю з команди забиття воріт, який робить остаточний пас до того, як забити гол, включаючи автоголи.
total_points - загальна сума балів, зароблених у цьому сезоні
minutes - загальна кількість зіграних хвилин цього сезону
goals_conceded - загальна кількість голів, пропущених командою, поки гравець був на полі
creativity - творчість, оцінює ефективність гравців з точки зору створення можливостей для оцінки голів для інших гравців. Частина індексу ІCТ
influence - вплив, оцінює вплив гравця на матч, враховуючи дії, які можуть прямо чи побічно вплинути на результат матчу. Частина індексу ІCТ.
threat - загроза, вимірює гравців, які, швидше за все, заб'ють голи. Частина індексу ІCТ
bonus - троє найкращих гравців у кожному матчі відповідно до BPS отримають додаткові бонусні бали - 3 бали будуть нараховані гравцеві з найвищою оцінкою, 2 - другому кращому та 1 - третьому.
bps - система бонусних балів (BPS) використовує ряд статистичних даних для створення оцінки BPS для кожного гравця. Троє найкращих гравців у кожному матчі отримають бонусні бали.
ict_index - статистичний індекс, розроблений спеціально для оцінки гравця як активу FPL, що поєднує показники впливу, творчості та загроз.
clean_sheets - загальна кількість чистих аркушів - присуджується гравцям, які не пропустили гол і зіграли принаймні 60 хвилин.
red_cards - кількість отриманних за сезон червоних карток.
yellow_cards - кількість отриманних за сезон жовтих карток.