Форум новин

Для заочного відділення!

Для заочного відділення!

Осаул Аліна Олександрівна -
Кількість відповідей: 0

ВСІ ЗАВДАННЯ ЗНАХОДЯТЬСЯ В РОЗДІЛІ "ДЛЯ ЗАОЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ"

ВІДПОВІДІ НАДСИЛАТИ НА АДРЕСУ alinaosaul@ukr.net ІЗ ЗАЗНАЧЕННЯМ В ТЕМІ ЛИСТА ПІБ СТУДЕНТА

ПОСИЛАННЯ НА ПІДРУЧНИКИ МАЮТЬ БУТИ ПІСЛЯ КОЖНОГО РОЗКРИТОГО ПИТАННЯ!!! 

ПОСИЛАННЯ -- ЦЕ ІМ`Я АВТОРА, НАЗВА ПІДРУЧНИКА, МІСЦЕ ТА РІК ВИДАННЯ!

БУДЬ ЛАСКА НЕ ПОСИЛАЙТЕСЬ НА ВІКІПЕДІЮ ТА МАТЕРІАЛИ ДЛЯ СТУДЕНТСЬКИХ РЕФЕРАТІВ!

Для того, щоб отримати зазначену кількість балів необхідно виконати наступні завдання:

ВІДПОВІДІ НА ПИТАННЯ, ЦЕ НЕ КОПІЮВАННЯ ТЕКСТА, А ПЕРЕРОБЛЕНИЙ ВАМИ МАТЕРІАЛ!

60 балів -- обрати з документу Питання до іспиту будь-які 5 питань, викласти їх зміст на окремому аркуші, посилання на використані джерела є обов`язковими.

75 балів -- 1)обрати з документу Питання до іспиту будь-які 5 питань, викласти їх зміст на окремому аркуші, посилання на використані джерела є обов`язковими. 2) обрати з файлу Тести, ст.3-34, будь-які 5 тестів, обрати правильну відповідь та обгрунтувати її.

85 балів -- 1)обрати з документу Питання до іспиту будь-які 5 питань, викласти їх зміст на окремому аркуші, посилання на використані джерела є обов`язковими. 2) обрати з файлу Тести, ст.3-34, будь-які 10 тестів, обрати правильну відповідь та обгрунтувати її. 

90 балів -- 1)обрати з документу Питання до іспиту будь-які 5 питань, викласти їх зміст на окремому аркуші, посилання на використані джерела є обов`язковими. 2) обрати з файлу Тести, ст.3-34, будь-які 10 тестів, обрати правильну відповідь та обгрунтувати її. 3) обрати з файлу "Ситуації" будь-яку 1 ситуацію та дати розгорнуту відповідь. Посилання є обов`язковими.