Стратегії та тактики переговорів

Стратегії та тактики переговорів

par Utilisateur supprimé,
Nombre de réponses : 0
Задача 1

На мою думку більшу вигоду отримує араб з оазису, (буде А1), бо А2 прийшов з чимось і віддав щось своє, а А1 користуючись неосвідомленістю А2 хоче взяти верблюда у А2, у далекій перспективі А1 має більшу вигоду з усього, усе залежить від того для чого йому був потрібен верблюд, потрапити до дому, чи брати з кожного мандрівника таку плату, у будь якому випадку, А1 в більшому плюсі.

Задача 2

Це повна нісенітниця!
Суть тренінгу, передача знань і навичок, якщо і казати про цих людей, та їх нібито випадки, це не означає що їх тренінги або книги не мають сенсу, я бачив таких людей, та я і сам такий, ми віміємо дуже гарно спостерігати та аналізувати, робити з цього висновки і формульовати повноцінну думку яка може допомогти, але на нас самих це може не розповсюджуватись. Тому не можна їх критикувати, ніхто не знає їх насправді, ніхто не знає що з ними відбувалось, але якщо вам допомогли їх поради, просто подякуйте їм)
На цей випадок є у мене одна фраза. Той кто постійно роздає підказки і пордади для людей у стосунках, скоріше за все сам не состоїть в них!