Перевірка правдивості інформаційних джерел в управлінні

by Масюк Олег Петрович -
Number of replies: 2

Завдання для добору балів.

Як майбутні управлінці ви маєте належно оцінювати інформацію щодо своєї діяльності та того, що відбувається навколо. Зазначимо, що цією інформацією я не стимулюю вас приймати участь у будь-яких фінансових операція, а тільки прошу оцінити інформаційну роботи однієї з фінансових компаній в Україні.  Я на власні очі бачив як державна влада відмовилась повертати громадянам вклади Ощадбанку України часів СРСР, чим порушила невід’ємне право на власність. Для мене важливо, щоб ви навчились чітко аналізувати можливості та загрози у майбутньому.

Для початку передивіться вітальне відео від компанії Freedom finance, яка нещодавно почала працювати в Україні https://www.youtube.com/watch?v=h8PRT2m4qww. Для аналізу отриманої інформації візьмемо метод перевірки істинності повідомлення, який розробив Томас Чатфілд. Він передбачає осмислення повідомлення через питання. Надайте відповідь на наступні запитання:

1.   Яку мету переслідує публікація даної інформації?

2.   Чи викликає у вас довіру автор повідомлення?

3.   Хто є кінцевим власником компанії? Можна його притягнути до відповідальності в Україні?

4.   Завітайте на сайт компанії  https://ffin.ua/?utm_campaign=Search_Brand&gclid=EAIaIQobChMIraT9-sGy6AIVgrTtCh0F8wvaEAAYASAAEgLMt_D_BwE Чи легко вам було знайти інформацію про їх фінансовий звіт,  ліцензії та тарифи? Не було враження, що вони приховують важливу інформації?

5.   Що необхідно знати, щоб скористатись їх послугами на партнерських засадах?

6.   Тут задіяне логічне мислення або емоції?

7.   Ви довірили б їм свої гроші на інвестування?

In reply to Масюк Олег Петрович

by Deleted user -
1. Данна публікація мотивує та "розкриває очі" людям які не вірять що для того щоб інвестувати та купувати акції треба бути олігархом. Але як сказано ведучим що ні, не потрібно багато грошей для таких справ.
2. Якщо чесно то ні, це все ж таки його робота і йому дали чіткий план щоб прорекламувати компанію, можливо він і сам не сприймає це за правду.
3. Кінцевим власником компанії є громадянин Росії, який проживає в Америці. Я вважаю що притягнути до відповадальності можна не саме його а відповідального за компанію в Україні, але все ж таки все залежить від ситуації.
4. Враження що приховують немає. Все відразу в розділі "Про нас" і ліцензії і звіти. Так що в мене враження те що намагаються сховати немає.
5.Як сказав їхній експерт, що можна сходити до них на курси і там все чітко і зрозуміло розкажуть що до чого. Тобто можна почати навіть і не знати що це все таке.
6. емоції
7. Мабуть ні, можливо тому що мені не цікаві такі компанії так такий шлях заробітку.
In reply to Масюк Олег Петрович

by Deleted user -
1. Залучення клієнтів до компанії FF. Компанія представляє з себе інвестиційних консультантів, які, наскільки я зрозумів, перш за все зацікавлені не у прибутку клієнта, а у власному, який дуже залежить від коміссіонних. Тому вони з більшою ймовірністю будуть просувати угоди з більшими коміссіями.

2. "Насправді це дуже просто. І все, що вам потрібно - це надійний експерт, провідник" (с) інвестиційний експерт компанії Фрідом Фінанс Україна
https://memepedia.ru/wp-content/uploads/2016/09/nu-davay-taya-rasskazhi-kak-ty-men_10074996_orig_.jpeg

3. ТАШТІТОВ АСКАР БОЛАТОВИЧ
[Адрес учредителя: ГРОМАДЯНСТВО-КАЗАХСТАН, М. АЛМАТИ, РАЙОН-БАГАНАШИЛ, ВУЛИЦЯ САНАТОРНА, 42.]
Щось я сумніваюсь.

4. Ні, все доступно.

5. "Насправді це дуже просто. І все, що вам потрібно - це надійний експерт, провідник" (с) інвестиційний експерт компанії Фрідом Фінанс Україна.
Записався на їх вебінар, мб щось цікаве виокремлю для себе.

6. Емоції.

7. Поки не підтяну власні знання у сфері інвестування - точно ні.