Консультації для авторів та викладачів

Журнал оцінок

Журнал оцінок

Коваленко Наталія Миколаївна -
Кількість відповідей: 1

Доброго дня! За дисципліною "Зовнішньоекономічна діяльність підприємства" https://moodle.znu.edu.ua/course/view.php?id=976 

у період з 12 по 30 березня 62 студенти надіслали завдання для самостійної роботи і я їх оцінила, а у звіті з оцінювання студентів вказано, що лише 5 оцінок виставлено в березні по кафедрі бізнес-адміністрування і менеджменту ЗЕД. Скажіть будь ласка, може я не правильно налаштувала журнал оцінок? Дякую!

У відповідь на Коваленко Наталія Миколаївна

Журнал оцінок

Савченко Тетяна Володимирівна -
звіт - це ота сторіночка, якою контролери-верифікатори користуються? річ у тім, що вона оновлюється з певною періодичністю, тобто нові дані можуть не відображатися. Можливо, причина в цьому.
Ваш журнал оцінок https://moodle.znu.edu.ua/grade/report/grader/index.php?id=976
самостійні - це останній пункт, правильно? так, я бачу, що там оцінок явно більше 5 - отже, все гаразд.

Ваш журнал оцінок має вади, некритичні, але якщо їх виправити, вам буде зручніше користуватися: дві останні форми діяльності в ньому не підпорядковуються жодному з 4 модулів, тому загальна сумарна оцінка в ньому виходить 210, а не 100.
Це легко поправити: біля кожного треба поставити галочку і внизу під табличкою вибрати, куди його перенести - в 1 модуль, 2, індзавдання чи підсумковий контроль.
Ректорський контроль взагалі виносити на сторінку курсу не потрібно, це резерв тестів, він має лежати лише в папці "банк завдань", студентам його бачити не треба.