Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Великий практикум з ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів ІІ се...
Загальне
Форум новин
Форум новин
Головні новини та оголошення
(Поки що не було опубліковано жодних оголошень.)
Наступна секція
Критерії оцінювання
Перейти до...
Перейти до...
Критерії оцінювання
Література
Робоча програма
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія» Частина 2
Л.Д. ТИТАРЕНКО В.А. ПАВЛОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Блок лабораторних робіт
ЗАВДАННЯ 1. Методи контролю якості ПХ
ЗАВДАННЯ 2. Фальсифікація алкогольних напоїв
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ЗАВДАННЯ 3
ЗАВДАННЯ 4. АНАЛІЗ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 5. МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ЗАВДАННЯ 6. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 7. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ЦУКЕРОК І ПЕЧИВА
ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ ДО ЗАВДАННЯ 7
ЗАВДАННЯ 8: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку
ЗАЛІК ВП