Vai al contenuto principale
Italiano (it)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Великий практикум з ...
Cerca corsi
Corsi
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів ІІ се...
Introduzione
Форум новин
Форум новин
Головні новини та оголошення
(Non ci sono annunci.)
Next Activity
Критерії оцінювання
Vai a...
Vai a...
Критерії оцінювання
Література
Робоча програма
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія» Частина 2
Л.Д. ТИТАРЕНКО В.А. ПАВЛОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Блок лабораторних робіт
ЗАВДАННЯ 1. Методи контролю якості ПХ
ЗАВДАННЯ 2. Фальсифікація алкогольних напоїв
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ЗАВДАННЯ 3
ЗАВДАННЯ 4. АНАЛІЗ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 5. МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ЗАВДАННЯ 6. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 7. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ЦУКЕРОК І ПЕЧИВА
ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ ДО ЗАВДАННЯ 7
ЗАВДАННЯ 8: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку
ЗАЛІК ВП