Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Технологія бариста ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Технологія бариста
Загальне
Оголошення
Оголошення
Новини й оголошення
(Поки що не було опубліковано жодних оголошень.)
Наступна секція
Критерії оцінювання
Перейти до...
Перейти до...
Критерії оцінювання
Базовий курс Бартиста
Лекція 1. Історія кавової культури
Історія походження кави
КАВА. Від Кульчицького до “третьої хвилі”
Практичне завдання 1
Лекція 2. Розвиток кав'ярень в Україні
Лекція 3. Класифікація й особливості кави
Практичне завдання 2