Рекомендована література
1. ДСТУ ISO 19011:2016 Настанови щодо здійснення аудитів систем управління якістю і (або) екологічного управління (ISO 19011:2002, IDT). URL: http://www.uaq.org.ua/
2. ДСТУ ISO 9000:2016 Системи управління якістю. Основні положення та словник термінів (ISO 9000:2005, IDT). URL: http://www.uaq.org.ua/
3. ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги» URL: http://online.budstandart.com/ua/catalog/docpage?id_doc=64013 25.
4. ДСТУ ISO 9001:2016 Система управління якістю. Вимоги. (ISO 9001:2008) Національний стандарт України URL: http://www.gerelo.dp.ua/index/info_dstu_iso_9001-2009.html
5. Заплотинський Б.А. Тупкало В.М. Управління якістю : навчально-методичний посібник. К. : ННІМП ДУТ, 2015. 168 с.
6. Момот О.І. Менеджмент якості та елементи системи якості: Підручник для вузів К. : Центр учбової літератури, 2007. 366 с.
7. Панченко М.О. Управління якістю: теорія та практика: навчальний посібник К. : Центр учбової літератури, 2018. 228 с.
8. Савуляк В. В. Управління якістю продукції : навчальний посібник Вінниця : ВНТУ, 2012. 91 с.
9. Україна. Закон. "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" №771/97- ВР, поточна редакція від 16.01.2020. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show /771/97-%D0%B2%D1%80
10. Шаповал М. І. Менеджмент якості : Навчальний посібник. Київ, 2007. 471 c.