Рекомендована література
1. Заплотинський Б.А. Тупкало В.М. Управління якістю : навчально-методичний посібник. К. : ННІМП ДУТ, 2015. 168 с.
2. Момот О.І. Менеджмент якості та елементи системи якості: Підручник для вузів К. : Центр учбової літератури, 2007. 366 с.
3. Панченко М.О. Управління якістю: теорія та практика: навчальний посібник К. : Центр учбової літератури, 2018. 228 с.
4. Савуляк В. В. Управління якістю продукції : навчальний посібник Вінниця : ВНТУ, 2012. 91 с.
5. Аксьонова Л. І. Методика оцінювання результатів якості процесів системи управлінням якістю. Стандартизація, сертифікація, якість. 2020. № 4. С. 31 – 40.
6. Віткін Л. М. Міжнародна стандартизація відкрита для змін. Стандартизація, сертифікація, якість. 2017. № 3. С. 4–14
7. Гінзбург М. Д., Коваленко С. Є., Клюнь А. М. Стандарти на системи керування: міжнародний та європейський досвід і його впровадження в Україні. Стандартизація, сертифікація, якість. 2016. № 1. С. 7-17.
8. Грищенко Ф., Лісниченко Т. Аналіз згармонізованих національних нормативних документів щодо застосування статистичних методів. Стандартизація, сертифікація, якість. 2015. № 3. С. 17 – 23.
9. Заплатинський Б. А., Тупкало В. М. Управління якістю. К.: ННІМП ДУТ, 2015. 168 с.
10. Заплатинський Б. А., Тупкало В.М. Про результати впровадження стандартів ISO 9001 в Україні. Стандартизація, сертифікація, якість. 2017. № 2. С. 4 – 10.
11. Лісіна Г.В. Сучасні стандарти – інструменти розвитку вашого бізнесу. Стандартизація, сертифікація, якість. 2019. № 6. С. 4 – 6.
12. Про стандартизацію: Закон України від 05.06.2014 р. № 1315-VII. Дата оновлення: 09.06.2022. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1315-18#Text
13. Венгер О. М. УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА. В кн.: Воронкова В. Г., Метеленко Н. Промисловий менеджмент: теорія і практика Запоріжжя : ЗНУ. 2020 C. С.59-85. URL: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3282.
14. Венгер О. М. Розробка стратегії сталого розвитку промислового підприємства. Управління сталим розвитком промислового підприємства: теорія і практика / За загальною редакцією Воронкова В. Г., Метеленко Н. Г. Запоріжжя: Гельветика. 2021 C. 197-242.
15. Венгер О. М. Формування клієнтоорієнтованого підходу в управлінні підприємством як складною самоорганізованою системою. Промисловий потенціал складних соціально-економічних систем цифрового суспільства: макро-, мезо-та мікрорівень / За загальною редакцією Воронкова В. Г., Метеленко Н. Г. Запоріжжя: “Гельветика”. 2022 C. 147-194. URL: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/bitstream/12345/7043/1/0049552.pdf.
16. Венгер О. М., Ажажа М. А. Розділ 4. Система менеджменту якості на промисловому підприємстві. В кн.: Цифрова трансформація промислового менеджменту у контексті викликів, можливостей та змін / За загальною редакцією Воронкова В. Г., Метеленко Н. Львів – Торунь: Liha-Pres. 2024 C. 154-197. URL: http://catalog.liha-pres.eu/index.php/liha-pres/catalog/view/324/9583/21606-1.
17. Chehab, O., Ilkhanizadeh, S., Bouzari, M. Impacts of Job Standardisation on Restaurant Frontline Employees: Mediating Effect of Emotional Labour. Sustainability. 2021. № 13, 1525. DOI: https://doi.org/3390/su13031525
18. Bedradina G., Nezdoyminov S., Ivanov A. Digital Technology in the Management of Quality Service in Tourism Business. International Journal of Engineering and Advanced Technology (IJEAT). 2019. № 9(1), pp.1865-1869. URL: http://www.ijeat.org/download/volume-9-issue-1/