Критерії оцінювання практичного завдання (підсумкового контролю) (2 завдання по 10 балів) 20 балів.


Бали

Критерії оцінювання підсумкового практичного завдання

 

10

Самостійно розв’язане практичне завдання; ґрунтовне знайомство з фаховою літературою. Відповідь відзначається логічною побудовою, переконливістю аргументів, вдалим використанням професійною термінологією, лексичним розмаїттям, чіткістю висновків. Сформованість навичок та умінь аналізувати, порівнювати, надавати оцінку історичним подіям і явищам.

 

9-8

Самостійно розв’язане практичне завдання. Не всі аспекти отримали ретельного висвітлення, проте висловлені думки відзначаються оригінальністю та аргументованістю. Сформованість навичок та умінь аналізувати, порівнювати, надавати оцінку історичним подіям і явищам.

 

7-6

Продемонстровано знання фахової літератури та володіння термінологією. В аналітичній частині певні аспекти висвітлені не достатньо переконливо, проте допущені помилки фактологічного плану.

 

5-3

Продемонстровано володіння професійною лексикою. Матеріал викладено послідовно, висновки чіткі. Аналітична частина відповіді не збалансована, відсутня аргументація.

2-1

Відповідь побудована з окремих, не пов’язаних між собою речень, лексика дуже бідна. Викладення головних положень виявляє відсутність базових знань з предмету.




Остання зміна: Sunday 6 August 2023 18:57 PM