Презентація навчальної дисципліни

Метою вивчення навчальної дисципліни «Сучасні технології розробки мобільних додатків» є оволодіння системою знань, умінь базових технологій сучасних технологій розробки програмного забезпечення для операційних систем мобільних пристроїв, специфічної архітектури мобільних додатків та компонентів операційної системи, АРІ та концепцій використання вбудованих пристроїв.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Сучасні технології розробки мобільних додатків» є отримання теоретичних знань щодо принципів побудови додатків для мобільних операційних систем, архітектури мобільної операційної системи та її компонентів, архітектури мобільних додатків та принципів використання бібліотек для мобільних операційних систем.

ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ

У разі успішного завершення курсу Ви зможете:

  • аналізувати архітектуру мобільних додатків;

  • застосовувати стандартні бібліотеки для мобільної операційної системи;

  • використовувати компоненти мобільних операційних у додатках;

  • розробляти архітектуру мобільних додатків та реалізовувати її компоненти;

  • використовувати у додатках сенсорні елементи мобільних пристроїв;

  • використовувати у мобільних додатках протоколи комп’ютерних мереж.


Базовою платформою для комунікації викладача зі студентами є Moodle.

Важливі повідомлення загального характеру – зокрема, оголошення про терміни подання контрольних робіт, коди та режими доступу до сесій у Zoom, GoogleMeet та ін. – розміщуються викладачем на форумі курсу. Для персональних запитів використовується сервіс приватних повідомлень. Відповіді на запити студентів подаються викладачем впродовж трьох робочих днів. Для оперативного отримання повідомлень про оцінки та нову інформацію, розміщену на сторінці курсу у Moodle, будь ласка, переконайтеся, що адреса електронної пошти, зазначена у Вашому профайлі на Moodle, є актуальною, та регулярно перевіряйте теку «Спам».

Якщо за технічних причин доступ до Moodle є неможливим, або Ваше питання потребує термінового розгляду, направте електронного листа з позначкою «Важливо» на адресу vgorbenko@znu.edu.ua. У листі обов’язково вкажіть Ваше прізвище та ім’я, курс та шифр академічної групи.



Остання зміна: Monday 4 September 2023 09:43 AM