Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Організація барної с ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Організація барної справи
Змістовий модуль 3
Лекція 7. Виноградні вина, їх історія, класифікація
Лекція 7. Виноградні вина, їх історія, класифікація
Ознайомлюємося з темою 3.1 завантаженого файлу
Клацніть
6 (1).ppt
для перегляду файлу
Попередня секція
Модуль 1
Наступна секція
Історія виноробства (відео)
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Силабус
Презентація курсу
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації
Робочий зошит з барної справи
Барна справа
Барний інвентар
Аксесуари для бару
Офіційний сайт Всеукраїнської Асоціації Барменів
Офіційний сайт Одеської академії барменів
DBA Ukraine
Лекція 1. Особливості організації роботи барів. Їх виникнення і розвиток
Практичне завдання 1
Лекція 2. Матеріально-технічне забезпечення бару для організації процесу обслуговування
Практичне завдання 2
Лекція 3. Вимоги до обслуговуючого персоналу бару
Практичне завдання 3
Лекція 4. Управління баром
Креативна співбесіда
Автомат.система управління баром
Практичне завдання 4
Лекція 5-6. Основні правила приготування і подавання напоїв
Практика міксології від Надіра Кучкарова
Відео до лекції 5-6 (Гарнірування напоїв)
Практичне завдання 5-6
Модуль 1
Історія виноробства (відео)
Практичне завдання 7
Лекція 8. Характеристика міцних алкогольних напоїв
Відео до лекції 8
Практичне завдання 8
Лекція 9. Специфіка кавових напоїв
Практичне завдання 9
Лекція 10. Процес обслуговування споживачів бару
Відео до лекції 10
Практичне завдання 10
Лекція 11. Культура обслуговування в барі
Опитування
Практичне завдання 11
Модуль 2
Індивідуальне завдання
Контрольне тестування 1
Контрольне тестування 2
Питання до самопідготовки