Zum Hauptinhalt
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Аналіз якості харчов ...
Kurse suchen
Kurse
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
archive
Аналіз якості харчових продуктів
Розділ 2 Стандартизація та санітарно-гігієнічні ви...
Лекція 7. Гігієнічні вимоги до зберігання та тра...
Лекція 7. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування ХП
Klicken Sie auf den Link '
Лекція 7.doc
', um die Datei anzuzeigen
Previous Activity
Лекція 6. Гігієнічна експертиза та гігієна виробництва ХП
Next Activity
Лаб. робота 7. Визначення кількості та якості сирої клейковини в пшениці
Direkt zu:
Direkt zu:
Форум новин
СИЛАБУС
Презентація курсу
Інформація про автора
Робоча програма
Система накопичення балів
Навчально-методичний посібник Ч1
Навчально-методичний посібник Ч2
Рекомендована література
Підручники
Веб-посилання
Глосарій
Лекція 1. Харчування та безпека життєдіяльності.
Лекція 2. Сучасні методи дослідження якості продуктів харчування
Лекція 3. Основні види токсичних речовин в продуктах харчування та методи їх визначення.
Лекція 4.Вплив компонентів упаковки на якість продуктів харчування
Лаб. робота 1. Визначення здатності розрізняти основні види смаку (перевірка на «смаковий дальтонізм»)
Лаб. робота 2. Визначення індивідуального порогу смакової чутливості та порогу різниці інтенсивності смаку
Лаб. робота 3. Вивчення здатності визначати запахи
Лаб. робота №4. Дослідження сметани
Лаб. робота 5. Визначення вмісту лактози титрометричним та хроматографічним методом в продуктах харчування
Лаб. робота 6. Кількісне визначення фруктози
Завдання
Тестові завдання до атестації 1
ПИТАННЯ ДО АТЕСТАЦІЙНОЇ РОБОТИ №1
Лекція 5. Стандартизація в галузі харчової промисловості.
Лекція 6. Гігієнічна експертиза та гігієна виробництва ХП
Лаб. робота 7. Визначення кількості та якості сирої клейковини в пшениці
Лаб. робота 8. Визначення показників якості жиру: показника заломлення та йодного числа рослинної олії
Лабор. робота 9. Вивчення показників якості жиру: пероксидне, кислотне, ефірне число та число омилення жиру
Лаб. робота 10. кількісне визначення вітамінів С та Р у рослинній сировині та продуктах харчування
Лаб. робота 11. Дослідження рибних консервів.
Лаб. робота 12. Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів.
Завдання
Тестові завдання до атестації 2
ПИТАННЯ ДО АТЕСТАЦІЙНОЇ РОБОТИ №2
Вимоги до оформлення індивідуальних творчих робіт студентів
ТЕМИ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ
Питання до заліку
ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНА АТЕСТ. РОБОТА №2 МАГІСТРАМИ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО АТЕСТАЦІЇ №2
ПИТАННЯ ДО ПІДСУМКОВОЇ КОНТ, РОБОТИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
ВИКОНАНА ПІДСУМКОВА РОБОТА МАГІСТРАМИ ЗАОЧ, ФОРМИ НАВЧАННЯ
Ректорський контроль