Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Великий практикум з ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів ІІ се...
Розділ 2
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
ЕКСПРЕС-МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ ХАРЧОВИХ РЕЧОВИН В ОКРЕМИХ ГРУПАХ ПРОДУКТІВ
Клацніть
вп4,1.doc
для перегляду файлу
Попередня секція
Тестові завдання до атестації 1
Наступна секція
Тестові завдання до атестації 2
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Критерії оцінювання
Література
Робоча програма
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія» Частина 2
Л.Д. ТИТАРЕНКО В.А. ПАВЛОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Блок лабораторних робіт
ЗАВДАННЯ 1. Методи контролю якості ПХ
ЗАВДАННЯ 2. Фальсифікація алкогольних напоїв
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
Тестові завдання до атестації 2
ЗАВДАННЯ 3
ЗАВДАННЯ 4. АНАЛІЗ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 5. МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ЗАВДАННЯ 6. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 7. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ЦУКЕРОК І ПЕЧИВА
ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ ДО ЗАВДАННЯ 7
ЗАВДАННЯ 8: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку
ЗАЛІК ВП