Перейти к основному содержанию
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вход
Великий практикум з ...
Поиск курса
Курсы
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів ІІ се...
Общее
Навчально-методичний посібник до Великого практику...
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія» Частина 2
Нажмите на ссылку
metoducha ХХП-2.pdf
, чтобы просмотреть файл.
Предыдущий акт. элемент
Робоча програма
Следующий акт. элемент
Л.Д. ТИТАРЕНКО В.А. ПАВЛОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Перейти на...
Перейти на...
Форум новин
Критерії оцінювання
Література
Робоча програма
Л.Д. ТИТАРЕНКО В.А. ПАВЛОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Блок лабораторних робіт
ЗАВДАННЯ 1. Методи контролю якості ПХ
ЗАВДАННЯ 2. Фальсифікація алкогольних напоїв
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ЗАВДАННЯ 3
ЗАВДАННЯ 4. АНАЛІЗ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 5. МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ЗАВДАННЯ 6. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ЗАВДАННЯ 7. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ЦУКЕРОК І ПЕЧИВА
ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ ДО ЗАВДАННЯ 7
ЗАВДАННЯ 8: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку
ЗАЛІК ВП