Passer au contenu principal

Blocs

Passer Navigation

Navigation

  • Tableau de bord

    • Accueil du site

    • Pages du site

      • Mes cours

      • Tags

      • FichierІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • DossierНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • FichierПам’ятка для користувача системи Moodle

      • FichierСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • Mes cours

    • Cours

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Хімія амінокислот, білків та пептидів

              • Спеціальність: 102 хімія

              • Розділ 1. Хімія амінокислот, пептидів

              • Розділ 2. Хімія білків

                • FichierЛекція 5 Хімія білків

                • FichierЛекція 5 Первинна структура білка

                • FichierЛекція 5 Вторинна структура білка

                • FichierЛекція 5 Третинна структура білка

                • FichierЛекція 5 Четвертинна структура білка

                • DevoirПрактичне заняття 5 Біологічне значення білків. Ді...

                • DevoirПрактичне заняття 6 Визначення амінокислотного скл...

              • Індивідуальне завдання

              • Залік

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Вступ 2025

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Fermer
    Activer/désactiver la saisie de recherche
  • Français ‎(fr)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Connexion

Хімія амінокислот, білків та пептидів

Fermer
Activer/désactiver la saisie de recherche
  1. Accueil
  2. Cours
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Хімія амінокислот, білків та пептидів
  7. Розділ 2. Хімія білків
  8. Практичне заняття 6 Визначення амінокислотного скл...

Практичне заняття 6 Визначення амінокислотного складу білків. Методи визначення первинної структури білка

Conditions d’achèvement
  • Практичне заняття 6 Визначення амінокислотного складу білків. Методи визначення первинної структури білка.doc Практичне заняття 6 Визначення амінокислотного складу білків. Методи визначення первинної структури білка.doc
    18 novembre 2021, 12:02
Activité précédente
Практичне заняття 5 Біологічне значення білків. Діаліз білків
Activité suivante
Вимоги та теми індивідуального завдання з дисципліни "Хімія амінокислот, пептидів та білків"
Résumé de conservation de données
Obtenir l’app mobile