Виконані завдання з ІДЗ

Індивідуальне завдання – презентація самостійно підготовленого аудіовізуального продукту та опис вдалих і невдалих моментів між початковим задумом і кінцевою реалізацією ідеї на практиці. Максимальна оцінка 15 балів.

 

Вимоги до фінального проєкту: Усі роботи, підготовлені впродовж семестру, треба правильно оформити (сценарій має включати всі колонки табличної форми із вказівкою на підводки, синхрони, стендапи, всіх видів графічної інформації, титрів, плашок, логотипу тощо). Презентація відбувається публічно, студент здійснює самоаналіз своєї роботи та бере участь у публічному обговорені у групі.

 

Критерії оцінювання фінального проєкту:

1) завдання виконане вчасно, презентоване учасникам курсу та з усіма супровідними паперовими версіями синопсису, концепції проєкту, має поодинокі технічні, змістові, мовні огріхи тощо – 15–10 балів; 2) завдання виконане вчасно, але має чимало технічних невправностей та грубі помилки як в оформлені сценарію, так і при зйомці, монтажі – 9–6 балів; 3) завдання виконане з великою кількістю помилок під час всіх етапів продакшену, є неефірним і потребує переробки, неналежно оформлені супровідні матеріали до проєкту – 5–0 балів.