Przejdź do głównej zawartości
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Zaloguj
Організація барної с ...
Przeszukaj kursy
Kursy
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Організація барної справи
Змістовий модуль 4
Практичне завдання 10
Практичне завдання 10
Скласти пам'ятку поведінки бармена з різними типами гостей.
Previous Activity
Опитування
Next Activity
Модуль 2
Przejdź do...
Przejdź do...
Форум новин
Силабус
Презентація курсу
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації
Робочий зошит з барної справи
Барна справа
Барний інвентар
Аксесуари для бару
Офіційний сайт Всеукраїнської Асоціації Барменів
Офіційний сайт Одеської академії барменів
DBA Ukraine
Лекція 1. Особливості організації роботи барів. Їх виникнення і розвиток
Практичне завдання 1
Лекція 2. Матеріально-технічне забезпечення бару для організації процесу обслуговування
Практичне завдання 2
Лекція 3. Вимоги до обслуговуючого персоналу бару
Практичне завдання 3
Лекція 4. Управління баром
Креативна співбесіда
Автомат.система управління баром
Практичне завдання 4
Лекція 5. Основні правила приготування і подавання напоїв
Практика міксології від Надіра Кучкарова
Відео до лекції 5 (Гарнірування напоїв)
Практичне завдання 5
Модуль 1
Лекція 6. Виноградні вина, їх історія, класифікація
Історія виноробства (відео)
Практичне завдання 6
Лекція 7. Характеристика міцних алкогольних напоїв
Відео до лекції 7
Практичне завдання 7
Лекція 8. Специфіка кавових напоїв
Практичне завдання 8
Лекція 9. Процес обслуговування споживачів бару
Відео до лекції 9
Практичне завдання 9
Лекція 10. Культура обслуговування в барі
Опитування
Модуль 2
Індивідуальне завдання
Контрольне тестування 1
Контрольне тестування 2
Питання до самопідготовки