Salta al contenido principal

Bloques

Salta Navegación

Navegación

  • Área personal

    • Página principal del sitio

    • Páginas del sitio

      • Mis cursos

      • Marcas

      • ArchivoІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForoНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • CarpetaНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • ArchivoПам’ятка для користувача системи Moodle

      • ArchivoСистема оцінки курсу

      • EncuestaОцінка якості курсу

    • Mis cursos

    • Cursos

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Біохімія 102 хімія

              • Спеціальність 102 Хімія

              • Розділ 1

              • Розділ 2

                • ArchivoЛекція 4 Ліпіди та ліпоїди

                • ArchivoЛабораторна робота 5 Властивості ліпідів

                • ArchivoЛекція 4 Нуклеїнові кислоти

                • ArchivoЛабораторна робота 6 Властивості нуклеопротеїдів

                • ArchivoЛекція 5 Ферменти. Класифікація ферментів

                • ArchivoЛАБОРАТОРНА РОБОТА ФЕРМЕНТИ

                • ArchivoЛабораторна робота 6 Властивості ферментів

                • ArchivoПояснення до лабораторної роботи 6 "Загальні власт...

                • ArchivoЛекція 6 Вітаміни

                • ArchivoЛабораторна робота 7 Якісні реакції на вітаміни

                • ArchivoЛекція 7 Біохімія гормонів

                • ArchivoЛабораторна робота 7 Якісні реакції на гормони

                • ArchivoГормони 2022

                • TareaРЕАКЦІЇ НА ЖИРИ ТА ЖИРОПОДІБНІ РЕЧОВИНИ

                • TareaРЕАКЦІЇ НА СКЛАДОВІ КОМПОНЕНТИ НУКЛЕОПРОТЕЇДІВ ДРІ...

                • TareaЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ФЕРМЕНТІВ

                • TareaЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА ВОДОРОЗЧИННІ ТА ЖИРОРОЗЧИННІ ВІТ...

                • TareaЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА ГОРМОНИ

                • TareaДЗ Презентації або Таблиці Гормони Вітаміни

                • TareaПА №2

                • CuestionarioТести до атестації №2 з дисципліни "Біохімія"

              • Підсумковий контроль

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація, Статистика Біологічного факультету

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Cerrar
    Selector de búsqueda de entrada
  • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Entrar

Біохімія 102 хімія

Cerrar
Selector de búsqueda de entrada
Вибір дисциплін Colapsar Expandir
Вибір дисциплін Colapsar Expandir
Обрати дисципліни Статистика вибору дисциплін ВМУ Результати вибору дисциплін
  1. Inicio
  2. Cursos
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Біохімія 102 хімія
  7. Розділ 2
  8. ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ФЕРМЕНТІВ

ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ФЕРМЕНТІВ

Requisitos de finalización

1. Охарактеризуйте будову ферменту. Наведіть схематичне зображення розташування активного (каталітичного, адсорбційного) та алостеричного центрів ферменту. Вкажіть роль кожного центру. 

2. Запишіть приклади основних класів ферментів: оксидоредуктаз, трансфераз, гідролаз, ліаз, ізомераз, лігаз (синтетаз). 

3. Поясніть, у чому полягає специфічність дії ферментів. Укажіть сфери та особливості їх застосування.

Actividad previa
РЕАКЦІЇ НА СКЛАДОВІ КОМПОНЕНТИ НУКЛЕОПРОТЕЇДІВ ДРІЖДЖІВ
Próxima actividad
ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА ВОДОРОЗЧИННІ ТА ЖИРОРОЗЧИННІ ВІТАМІНИ
Resumen de retención de datos
Descargar la app para dispositivos móviles