Завдання до семінару 3.3.

Підготувати колективні презентації на тему «Шлях Фауста до усвідомлення  необхідності соціального служіння», які у схематично-образній формі відтворюють «карту» шляху Фауста.

 Необхідно об’єднатися в групи (від 4 до 10 студентів в одній групі) для створення колективної презентації, яка має бути представлена в аудиторії для загального обговорення та оцінки.

         Презентація має у схематично-образному вигляді представляти основні етапи шляху Фауста до Істини (не менше 5 слайдів). Кожен слайд під час презентації доповнюється усним коментарем.

Під час підготовки презентації слід звернути увагу на настпні моменти:

-         оформлення (цінується креативність, змістовно-формальна відповідність, узгодженість з основною концепцією проекту, функціональність візуальних ефектів, естетичний вигляд);

-         зміст (значущими є самостійність, творчий підхід, неупередженість мислення, відповідність поставленій меті та завданням проекту, аргументованість, лаконічність та інформаційна насиченість, системно-аналітичне осмислення проблеми, наявність узагальнюючих висновків як свідчення на користь завершеності та результативності проекту);

-         процес презентації проекту (має бути цікавим для аудиторії, зрозумілим, логічно вибудуваним, гарно організованим).