Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Організація і технол ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Організація і технологія надання ресторанних
Змістовий модуль 5
Практичне завдання 14
Практичне завдання 14
Сформувати стандарти власного ресторану
(зовнішній вигляд офіціанта, процес обслуговування споживачів, процес прибирання приміщення)
Попередня секція
Теоретичне завадння 13
Наступна секція
Лекція. Управління якістю послуг у ресторанних закладах
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Презентація курсу
Силабус ГРС
Робоча програма
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації, конспекти лекцій
Основні помилки організації обслуговування в ресторані
Ефективні комунікації для ресторану
Організаційна структура ресторану
Сервіс у ресторані
Онлайн-курс "Як відкрити заклад ресторанного господарства"
Топ 10 кінофільмів про ресторанний бізнес
Методичні рекомендації до написання курсових робіт
Тематика курсових робіт за фахом
Лекція 1. Основи організації роботи закладів ресторанного господарства
Практичне завдання 1
Лекція 2. Послуги закладів ресторанного господарства
Теоретичне завдання 2
Практичне завдання 2
Лекція 3. Матеріально-технічна база ресторанних закладів
Незвичайні ресторани світу
Практичне завдання 3
Тест до теми 3
Лекція 4. Підготовка приміщень до обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Практичне завдання 4
Лекція 5. Процес обслуговування у закладах ресторанного господарства
Теоретичне завдання 5
Практичне завдання 5
Лекція 6. Основні стадії обробки харчових продуктів
Лекція 7. Меню в закладах ресторанного господарства
Практичне завдання 6
Практичне завдання 7
Теоретичне завдання 7
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування
Лекція 11-12. Маркетинг у ресторанних закладах
Теоретичне завдання 11
Практичне завдання 12
Лекція 13-14. Основи управління закладами ресторанного господарства
Теоретичне завадння 13
Лекція. Управління якістю послуг у ресторанних закладах
Практичне завдання
Лекція 15. Безпека в діяльності ресторанних закладів
Практичне завдання 15
До практичного 15
Лекція 16. Психологія у ресторанному бізнесі
Модуль 1 (6 сем.)
Практичне завдання 16
Теоретичне завдання 17
Практичне завдання 17
Практичне завдання 18
Лекція 19-20. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі
Практичне завдання 19
Практичне завдання 20
Теоретичне завдання 20
Індивідуальне завдання 5 сем.
Індивідуальне завдання 6 сем.
Приклад опису завдання
Заліковий тест
Підсумковий контроль
Питання до самопідготовки
Питання на іспит для студентів заочного відділення.