Підсумковий заліковий модуль для магістрів ДЕННОГО відділення вибіркового курсу. Розробка та публічний захист (презентація) проєкту власної бізнес-моделі в сфері сільського туризму (20 балів)

2.5            Підсумковий заліковий модуль.

2.5.1     Основні завдання підсумкового залікового модуля

 Основним завданням підсумкового залікового модуля є узагальнення та систематизація студентом основних положень навчальної дисципліни.

2.5.2     Зміст підсумкового залікового модуля

·                     Розробка та публічний захист (презентація) проєкту власної бізнес-моделі в сфері сільського туризму на засадах збалансованості та креативності та відповідно до європейських цінностей, принципів встановлення гармонійного балансу між екологічними, економічними, соціокультурними аспектами («Business Model Canvas»).

·                     Проєкт виконується слухачами курсу (3-5 осіб в малій групі) або індивідуально. Ідея проєкту обирається після  другого поточного залікового модулю дисципліни. Про сформовані студентські групи  для розробки проєкту слід повідомити викладача із зазначенням обраної ідеї, прізвищ та функцій виконавців, контактних даних студента-керівника проєкту.

·                     Вимоги до групового або індивідуального проєкту: опис бізнес-моделі  та її презентація  – до 15 слайдів. Презентація і обговорення відбуватиметься по закінченню курсу. Презентації мають бути підготовлені в Power Point форматі. Виступ до 7 хвилин. Для підготовки презентації доцільно використати літературу та прикладу шаблону презентації, який прикріплений у файлах. 

·                     Критерії оцінювання дослідницького групового проєкту: 20 балів.

Презентацію необхідно прикріпити в систему Moodle. Якщо презентація не завантажується в систему у форматі Power Point, то прикрипіть у форматі pdf, а  формат Power Point продублюйте на електронну пошту dirut.znu@gmail.com.

 

 

 

2.5.3     Розподіл навчального навантаження студентів

Форма навчання

Годин всього

Контактні (аудиторні) години

Годин самостійної роботи

Форми контролю

Всього

лекцій

практичних занять

Денна (очна)

26

-

-

-

26

Захист

групового або індивідуального проєкту

2.5.4      Система оцінювання навчальної роботи студентів

з/п

Види контролю

Кіль-ть

балів

 

Підсумковий контроль

1

 

Захист групового або індивідуального проєкту

20

 

у тому числі:

1)                  Ідея.Актуальність, системність, креативність та повнота у розкритті ідеї, наявність оригінальної концепції.

2)                  Відповідність сегментам «Business Model Canvas»: Сегменти споживачів, Ціннісна пропозиція, Канали, Відносини з клієнтами, Потоки надходження доходів, Основні ресурси, Основні види діяльності, Основні партнери, Структура витрат.

4)                  Оформлення проєкту: дотримання академічних стандартів оформлення (посилання, використання інтелектуальної власності); графічне/візуальне оформлення;

3) Презентація матеріалу:грамотність викладу, логічна послідовністьта культура мовлення.

 

10

 

 

5

 

 

 

 

5

Всього

20