Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Сучасні ресторанні т ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Сучасні ресторанні тренди
Змістовий модуль 1
Практичне завдання 3
Практичне завдання 3
1. Проаналізувати гастрономічні особливості регіону (на вибір).
2. Запропонувати власну ідею створення ресторанних закладів регіональної кухні.
Попередня секція
Нова українська гастрокультура
Наступна секція
Лекція 4. Тренди в дизайні ресторанних закладів
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Анотація курсу
Силабус
Підручники
Методичні рекомендації
Рекомендована література
Критерії оцінювання
Тренди ресторанного бізнесу
Restetika. PRO ресторанний бізнес
Рrofi-Сlub
Ресторанний бізнес у 2023 році
20 українських книжок про їжу, які варто прочитати
Топ-5 книг про ресторанний бізнес
ЩО ЇЛИ УКРАЇНЦІ? Автентична кухня. Давні страви України
Лекція 1. Тренд: теоретичний аспект
Практичне завдання 1
Лекція 2. Сучасні тренди в організації діяльності ресторанних закладів
Тренди ресторанного бізнесу
ТОП 10 трендів розвитку ресторанного бізнесу
Практичне завдання 2
Лекція 3. Гастрономічні тренди України
Нова українська гастрокультура
Лекція 4. Тренди в дизайні ресторанних закладів
Практичне завдання 4
Практиче завдання 5
ІДЗ
Питання для самостійного вивчення
Залікове тестування