Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Технологія бариста ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Технологія бариста
Змістовий модуль 1
Практичне завдання 1
Практичне завдання 1
Розвиток кав'ярень у різних регіонах світу
Попередня секція
КАВА. Від Кульчицького до “третьої хвилі”
Наступна секція
Лекція 2. Розвиток кав'ярень в Україні
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Критерії оцінювання
Базовий курс Бартиста
Лекція 1. Історія кавової культури
Історія походження кави
КАВА. Від Кульчицького до “третьої хвилі”
Лекція 2. Розвиток кав'ярень в Україні
Лекція 3. Класифікація й особливості кави
Практичне завдання 2