Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Технологія бариста ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Технологія бариста
Змістовий модуль 1
Практичне завдання 1
Практичне завдання 1
Розвиток кав'ярень у різних регіонах світу
Попередня секція
КАВА. Від Кульчицького до “третьої хвилі”
Наступна секція
Лекція 2. Розвиток кав'ярень в Україні
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Презентація курсу
Критерії оцінювання
Базовий курс Бартиста
Лекція 1. Історія кавової культури
Історія походження кави
КАВА. Від Кульчицького до “третьої хвилі”
Лекція 2. Розвиток кав'ярень в Україні
Лекція 3. Класифікація й особливості кави
Практичне завдання 2