Zum Hauptinhalt
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Організація і технол ...
Kurse suchen
Kurse
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Організація і технологія надання ресторанних послу...
Змістовий модуль 4
Збірник рецептур національних страв та кулінарних ...
×
Diese Aktivität ist aktuell verborgen
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування
Збірник рецептур нац. страв. Шалимінов О.В. 2007.rar
Download folder
Previous Activity
Практичне завдання 7
Next Activity
Лекція 11-12. Маркетинг у ресторанних закладах
Direkt zu:
Direkt zu:
Оголошення
Презентація курсу
Силабус ТУР
Робоча програма
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації
Основні помилки організації обслуговування в ресторані
Ефективні комунікації для ресторану
Організаційна структура ресторану
Сервіс у ресторані
Онлайн-курс "Як відкрити заклад ресторанного господарства"
Топ 10 кінофільмів про ресторанний бізнес
Лекція 1. Основи організації роботи закладів ресторанного господарства
Практичне завдання 1
Лекція 2. Послуги закладів ресторанного господарства
Практичне завдання 2
Лекція 3. Матеріально-технічна база ресторанних закладів
Незвичайні ресторани світу
Практичне завдання 3
Тест до теми 3
Лекція 4. Підготовка приміщень до обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Практичне завдання 4
Лекція 5. Процес обслуговування у закладах ресторанного господарства
Теоретичне завдання 5
Практичне завдання 5
Лекція 6. Основні стадії обробки харчових продуктів
Лекція 7. Меню в закладах ресторанного господарства
Практичне завдання 6
Теоретичне завдання 7
Практичне завдання 7
Лекція 11-12. Маркетинг у ресторанних закладах
Теоретичне завдання 11
Практичне завдання 12
Лекція 13-14. Основи управління закладами ресторанного господарства
Теоретичне завадння 13
Практичне завдання 14
Лекція. Управління якістю послуг у ресторанних закладах
Практичне завдання
Лекція 15. Безпека в діяльності ресторанних закладів
Практичне завдання 15
До практичного 15
Модуль 1 (6 сем.)
Лекція 16. Психологія в ресторанному бізнесі
Практичне завдання 16
Теоретичне завдання 17
Практичне завдання 17
Практичне завдання 18
Лекція 19-20. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі
Практичне завдання 19
Практичне завдання 20
Теоретичне завдання 20
Індивідуальне завдання 5 сем.
Індивідуальне завдання 6 сем.
Приклад опису завдання
Заліковий тест
Підсумковий контроль
Питання до самопідготовки
Питання на іспит для студентів заочного відділення.