Форум новин

завдання на 29.04

завдання на 29.04

Турченко Галина Федорівна -
Кількість відповідей: 0

Завдання на 29.04.2020:

1). Ознайомтесь з повідомленням «Концепція «Русского мира» як сучасна неоімперська стратегія РФ» в системі MOODLE.

2). Ознайомтесь з презентаціями «Концепція «Русского мира» як сучасна неоімперська стратегія РФ», «Русская весна» 2014 р. в Україні» в системі MOODLE.

3). Використовуючи всі запропоновані та додаткові інформаційні ресурси складіть хронологічну таблицю основних подій за матеріалами презентацій (вказуйте число, місяць, рік історичної події).  (максимум – 1 бал).

4) Підготувати відповіді на аналітичні питання:

1. Доведіть або спростуйте тезу: «Концепція «Русского мира» – це  сучасна неоімперська стратегія РФ». Що можна вважати «інструментами м’якої сили» у концепції «русского мира»? Охарактеризуйте діяльність «інструментів м’якої сили» в Україні  у 2004-2013 рр. (0,5 бали).

3. Назвіть мету, основні об’єкти, суб’єкти, приклади впровадження концепції «Русского мира» в економічному, суспільно-політичному, культурному, науковому, релігійному житті, у військовій сфері та ін. України на початку ХХІ ст. Відповідь слід оформити у вигляді таблиці (1 бал)

4. Поясніть, чому події «Русской весны» на території Донеччини та Луганщини завершилися проголошенням ДНР та ЛНР,  а на інших землях Півдня та Сходу України вдалося зупинити активну фазу сепаратиських рухів? (0,5 бали)

 

За всі виконані завдання – максимум 3 бали.

Відповідь чітка, зрозуміла. Обсяг - на одне питання до 3 сторінок формату А4, Times New Roman 14 розмір шрифту, міжрядковий інтервал – 1,5.

Роботи присилати на пошту: <olexander.zp@icloud.com>

Файл слід називати прізвищем студента, що виконав завдання.

Кінцевий термін здачі – середа 29.04 до 20.00.

Відповіді будуть перевірені на плагіат.