Salta al contenido principal
Español - Internacional (es)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Entrar
Штучні продукти харч ...
Buscar cursos
Cursos
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Штучні продукти харчування
General
Форум новин
Форум новин
Головні новини та оголошення
(Aún no se han publicado noticias.)
Próxima actividad
Інформація про автора
Ir a...
Ir a...
Інформація про автора
Робоча програма
методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецкурсу «Штучні продукти харчування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія»
Література
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Лекція Штучні продукти харчування – новий напрямок у виробництві їжі
Лекція Фізико-хімічні основи переробки білка у штучні продукти харчування
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продуктів харчування 2, 3 курс
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Термостікість молока. Лактоза в молоці 2 курс
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 1
Лекція Білок як сировина для виробництва штучних продуктів харчування
Лекція Штучні продукти харчування – нова область крупнотонажного виробництва
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 2
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні продукти харчування"
Теми рефератів
Питання
1
2
Ректорський контроль