Лабораторна робота 1
Мета: визначити структуру професійного інформаційного простору фахівця туристичної галузі
Завдання:
1. Дослідити наявні в мережі Internet інформаційні ресурси туристичної сфери
1. Визначити сутність поняття професійного інформаційного простору у сфері діяльності фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи.
2. Використовуючі засоби інфографіки, розробити та описати структуру професійного інформаційного простору у сфері діяльності фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи.
3. Дослідити особливості законодавчого регулювання інформаційної сфери в Україні.
4. Визначити показники та критерії готовності фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи до діяльності у професійному інформаційному просторі
Результати надати у формі реферату.
Увага!!
Формат файлу - .pdf
У назві файла обов'язково вказати:
прізвище, номер групи і номер роботи.
Вимоги до оформлення
При комп’ютерному наборі застосовується формат (розмір паперу 21 х 29,7 см) А4, шрифт Times New Roman, , кегель 14, міжрядковий інтервал 1,5 , орієнтація “книжкова”. Текст повинен бути надрукований згідно з правилами правопису української мови.
Поля на сторінці оригіналу повинні бути такого розміру: верхнє – 2 cм, нижнє – 2 cм, праве – 1,5 cм, ліве – 3 cм.
Під час роботи необхідно дотримуватися рівномірної щільності, контрастності й чіткості зображення впродовж усього тексту. Лінії, літери, цифри та інші знаки повинні бути чіткі та мати однаковий чорний колір.
Нумерація сторінок тексту.
Сторінки нумеруються арабськими цифрами. Номер проставляють вгорі з правого боку сторінки без крапки в кінці.
Титульний аркуш включають до загальної нумерації, але номер сторінки на титулі не проставляють.