Лабораторна робота 1

Інформаційні системи і технології. Основні етапи розвитку. Інформаційне законодавство України

Мета: визначити структуру професійного інформаційного простору фахівця туристичної галузі

Завдання:
1. Дослідити наявні в мережі Internet інформаційні ресурси туристичної сфери.
2. Визначити сутність поняття професійного інформаційного простору у сфері діяльності фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи.
3. Використовуючі засоби інфографіки, розробити та описати структуру професійного інформаційного простору у сфері діяльності фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи.
4. Дослідити особливості законодавчого регулювання інформаційної сфери в Україні.
5. Визначити показники та критерії готовності фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи до діяльності у професійному інформаційному просторі.

 

Результати надати у формі реферату.

Увага!! 

Формат файлу - .pdf

У назві файла обов'язково вказати:

прізвище, номер групи і номер роботи. 


Вимоги до оформлення:

При комп’ютерному наборі застосовується формат (розмір паперу 21 х 29,7 см) А4, шрифт Times New Roman, кегель 14, міжрядковий інтервал 1.5, орієнтація “книжкова”. Текст повинен бути надрукований  згідно з правилами правопису української мови.

Поля на сторінці оригіналу повинні бути такого розміру: верхнє –  2 cм, нижнє – 2 cм, праве – 1,5 cм, ліве – 3 cм.

Під час роботи необхідно дотримуватися рівномірної щільності, контрастності й чіткості зображення впродовж усього тексту. Лінії, літери, цифри та інші знаки повинні бути чіткі та мати однаковий чорний колір.

Нумерація сторінок тексту.

Сторінки нумеруються арабськими цифрами. Номер проставляють вгорі з правого боку сторінки без крапки в кінці.

Титульний аркуш включають до загальної нумерації, але номер сторінки на титулі не проставляють.