Література
Abschlussbedingungen
Основна
1. Дубініна А.А., Малюк Л.П., Селютіна Г. А. та інші. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення. Київ: Либідь, 2007. 375 с.
2. Сухарева О.Ю., Базель Я.Р., Сухарев С.М. Методичні
вказівки до лабораторного практикуму з курсу «Аналіз природних об’єктів і
продуктів харчування». Ужгород: Національний університет, 2002. 100 с.
Додаткова
1. Губський Ю.І. Біологічна хімія: підручник. Київ: Нова книга, 2007. 656 с.
2. Копильчук Г.П. Біохімія: Навчальний посібник. Чернівці: Рута, 2004. 224 с.
3. Гонський Я.І., Максимчук Т.П. Біохімія людини. Тернопіль, 2002. 750 с.
4. Губський Ю.І. Біологічна хімія. Тернопіль, 2002. 508 с.
Zuletzt geändert: Donnerstag, 20. Februar 2025, 22:23