Salta al contenido principal
Panel lateral
Búsqueda de curso
Cerrar
Búsqueda de curso
Selector de búsqueda de entrada
Español - Internacional (es)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Entrar
Штучні продукти харчування
Búsqueda de curso
Cerrar
Búsqueda de curso
Selector de búsqueda de entrada
Вибір дисциплін
Colapsar
Expandir
Вибір дисциплін
Colapsar
Expandir
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Abrir índice del curso
Abrir cajón de bloques
Inicio
Cursos
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Штучні продукти харчування
Ректорський контроль
Ректорський контроль
Ректорський контроль
Requisitos de finalización
Haga clic en
ШПХ ККР.doc
para ver el archivo.
Actividad previa
2
Ir a...
Ir a...
Форум новин
Інформація про автора
Робоча програма
Методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецкурсу «Штучні продукти харчування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Хімія»
Література
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Лекція Штучні продукти харчування – новий напрямок у виробництві їжі
Лекція Фізико-хімічні основи переробки білка у штучні продукти харчування
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продуктів харчування 2, 3 курс
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Термостікість молока. Лактоза в молоці 2 курс
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 1
Лекція Білок як сировина для виробництва штучних продуктів харчування
Лекція Штучні продукти харчування – нова область крупнотонажного виробництва
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 2
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні продукти харчування"
Теми рефератів
Питання
1
2