Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Штучні продукти харч ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Штучні продукти харчування
Загальне
методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецку...
методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецкурсу «Штучні продукти харчування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія»
Клацніть
штучнпрод2.pdf
для перегляду файлу
Попередня секція
Робоча програма
Наступна секція
Література
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Інформація про автора
Робоча програма
Література
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Лекція Штучні продукти харчування – новий напрямок у виробництві їжі
Лекція Фізико-хімічні основи переробки білка у штучні продукти харчування
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продуктів харчування 2, 3 курс
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Термостікість молока. Лактоза в молоці 2 курс
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 1
Лекція Білок як сировина для виробництва штучних продуктів харчування
Лекція Штучні продукти харчування – нова область крупнотонажного виробництва
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 2
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні продукти харчування"
Теми рефератів
Питання
1
2
Ректорський контроль