Vai al contenuto principale
Italiano (it)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Log In
Штучні продукти харч ...
Cerca corsi
Corsi
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Штучні продукти харчування
Індивідуальне завдання
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні прод...
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні продукти харчування"
Per visualizzare il file, fai click su questo link:
Індивідуальні роботи ШПХ.doc
Attività precedente
Тестові завдання до атестації 2
Next Activity
Теми рефератів
Vai a...
Vai a...
Форум новин
Робоча програма
методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецкурсу «Штучні продукти харчування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія»
Література
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Лекція Штучні продукти харчування – новий напрямок у виробництві їжі
Лекція Фізико-хімічні основи переробки білка у штучні продукти харчування
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продуктів харчування 2, 3 курс
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Термостікість молока. Лактоза в молоці 2 курс
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 1
Лекція Білок як сировина для виробництва штучних продуктів харчування
Лекція Штучні продукти харчування – нова область крупнотонажного виробництва
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 2
Теми рефератів
Питання
1
2
Ректорський контроль