Passer au contenu principal
Français (fr)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Connexion
Організація барної с ...
Rechercher des cours
Cours
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Організація барної справи
Généralités
Офіційний сайт Всеукраїнської Асоціації Барменів
Офіційний сайт Всеукраїнської Асоціації Барменів
Cliquer le lien
http://www.auba.com.ua.
pour ouvrir la ressource.
Activité précédente
Аксесуари для бару
Activité suivante
Офіційний сайт Одеської академії барменів
Aller à…
Aller à…
Форум новин
Силабус
Презентація курсу
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації
Робочий зошит з барної справи
Барна справа
Барний інвентар
Аксесуари для бару
Офіційний сайт Одеської академії барменів
DBA Ukraine
Лекція 1. Особливості організації роботи барів. Їх виникнення і розвиток
Практичне завдання 1
Лекція 2. Матеріально-технічне забезпечення бару для організації процесу обслуговування
Практичне завдання 2
Лекція 3. Вимоги до обслуговуючого персоналу бару
Практичне завдання 3
Лекція 4. Управління баром
Креативна співбесіда
Автомат.система управління баром
Практичне завдання 4
Лекція 5-6. Основні правила приготування і подавання напоїв
Практика міксології від Надіра Кучкарова
Відео до лекції 5-6 (Гарнірування напоїв)
Практичне завдання 5-6
Модуль 1
Лекція 7. Виноградні вина, їх історія, класифікація
Історія виноробства (відео)
Практичне завдання 7
Лекція 8. Характеристика міцних алкогольних напоїв
Відео до лекції 8
Практичне завдання 8
Лекція 9. Специфіка кавових напоїв
Практичне завдання 9
Лекція 10. Процес обслуговування споживачів бару
Відео до лекції 10
Практичне завдання 10
Лекція 11. Культура обслуговування в барі
Опитування
Практичне завдання 11
Модуль 2
Індивідуальне завдання
Контрольне тестування 1
Контрольне тестування 2
Питання до самопідготовки