Zum Hauptinhalt
Side panel
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log in
Штучні продукти харчування
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Open course index
Open block drawer
Home
Kurse
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Штучні продукти харчування
Allgemeines
Інформація про автора
Інформація про автора
Abschlussbedingungen
Klicken Sie auf '
Інформація про автора
', um die Ressource zu öffnen
Previous activity
Форум новин
Next activity
Робоча програма
Direkt zu:
Direkt zu:
Форум новин
Робоча програма
Методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецкурсу «Штучні продукти харчування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Хімія»
Література
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Лекція Штучні продукти харчування – новий напрямок у виробництві їжі
Лекція Фізико-хімічні основи переробки білка у штучні продукти харчування
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продуктів харчування 2, 3 курс
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Термостікість молока. Лактоза в молоці 2 курс
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 1
Лекція Білок як сировина для виробництва штучних продуктів харчування
Лекція Штучні продукти харчування – нова область крупнотонажного виробництва
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 2
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні продукти харчування"
Теми рефератів
Питання
1
2
Ректорський контроль