Реологія харчової сировини та продуктів : All participants

Filters

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №1

Quiz Quiz Тест 1

Folder Folder Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №2

Quiz Quiz Тест 2

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №3

Quiz Quiz Тест 3

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №4

Quiz Quiz Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Assignment Assignment Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №6

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №7

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №8

Assignment Assignment ПЗ до ЛЗ №9

Quiz Quiz Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Assignment Assignment ІЗ (презентація)