Реологія харчової сировини та продуктів : Alle Teilnehmer/innen

Filter

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №1

Test Test Тест 1

Verzeichnis Verzeichnis Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №2

Test Test Тест 2

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №3

Test Test Тест 3

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №4

Test Test Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Aufgabe Aufgabe Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №6

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №7

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №8

Aufgabe Aufgabe ПЗ до ЛЗ №9

Test Test Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Aufgabe Aufgabe ІЗ (презентація)