Реологія харчової сировини та продуктів : Todos los participantes

Filtros

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №1

Cuestionario Cuestionario Тест 1

Carpeta Carpeta Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №2

Cuestionario Cuestionario Тест 2

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №3

Cuestionario Cuestionario Тест 3

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №4

Cuestionario Cuestionario Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Tarea Tarea Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №6

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №7

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №8

Tarea Tarea ПЗ до ЛЗ №9

Cuestionario Cuestionario Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Tarea Tarea ІЗ (презентація)