Реологія харчової сировини та продуктів : Tous les participants

Filtres

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №1

Test Test Тест 1

Dossier Dossier Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №2

Test Test Тест 2

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №3

Test Test Тест 3

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №4

Test Test Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Devoir Devoir Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №6

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №7

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №8

Devoir Devoir ПЗ до ЛЗ №9

Test Test Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Devoir Devoir ІЗ (презентація)