Реологія харчової сировини та продуктів : Tutti i partecipanti

Filtri

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №1

Quiz Quiz Тест 1

Cartella Cartella Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №2

Quiz Quiz Тест 2

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №3

Quiz Quiz Тест 3

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №4

Quiz Quiz Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Compito Compito Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №6

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №7

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №8

Compito Compito ПЗ до ЛЗ №9

Quiz Quiz Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Compito Compito ІЗ (презентація)