Реологія харчової сировини та продуктів : Wszyscy uczestnicy

Filtry

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №1

Test Test Тест 1

Folder Folder Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №2

Test Test Тест 2

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №3

Test Test Тест 3

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №4

Test Test Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Zadanie Zadanie Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №6

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №7

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №8

Zadanie Zadanie ПЗ до ЛЗ №9

Test Test Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Zadanie Zadanie ІЗ (презентація)