Реологія харчової сировини та продуктів : Все участники

Фильтры

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №1

Тест Тест Тест 1

Папка Папка Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №2

Тест Тест Тест 2

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №3

Тест Тест Тест 3

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №4

Тест Тест Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Задание Задание Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №6

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №7

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №8

Задание Задание ПЗ до ЛЗ №9

Тест Тест Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Задание Задание ІЗ (презентація)