Реологія харчової сировини та продуктів : Усі учасники

Фільтри

Розділ 1. Вступ до реології. Дисперсні системи та механічні моделі в реології

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №1

Тест Тест Тест 1

Тека Тека Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №2

Тест Тест Тест 2

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №3

Тест Тест Тест 3

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №4

Тест Тест Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.

Завдання Завдання Поточна атестація №1

Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реологічні рівняння течії, повзучість та фізико-хімічні характеристики харчових матеріалів

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №6

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №7

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №8

Завдання Завдання ПЗ до ЛЗ №9

Тест Тест Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.

Індивідуальне завдання

Завдання Завдання ІЗ (презентація)