Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Організація і технол ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Організація і технологія надання ресторанних послу...
Загальне
Оголошення
Оголошення
Новини й оголошення
(Поки що не було опубліковано жодних оголошень.)
Наступна секція
Презентація курсу
Перейти до...
Перейти до...
Презентація курсу
Силабус ТУР
Робоча програма
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації
Основні помилки організації обслуговування в ресторані
Ефективні комунікації для ресторану
Організаційна структура ресторану
Сервіс у ресторані
Онлайн-курс "Як відкрити заклад ресторанного господарства"
Топ 10 кінофільмів про ресторанний бізнес
Лекція 1. Основи організації роботи закладів ресторанного господарства
Практичне завдання 1
Лекція 2. Послуги закладів ресторанного господарства
Практичне завдання 2
Лекція 3. Матеріально-технічна база ресторанних закладів
Незвичайні ресторани світу
Практичне завдання 3
Тест до теми 3
Лекція 4. Підготовка приміщень до обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Практичне завдання 4
Лекція 5. Процес обслуговування у закладах ресторанного господарства
Теоретичне завдання 5
Практичне завдання 5
Лекція 6. Основні стадії обробки харчових продуктів
Лекція 7. Меню в закладах ресторанного господарства
Практичне завдання 6
Теоретичне завдання 7
Практичне завдання 7
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування
Лекція 11-12. Маркетинг у ресторанних закладах
Теоретичне завдання 11
Практичне завдання 12
Лекція 13-14. Основи управління закладами ресторанного господарства
Теоретичне завадння 13
Практичне завдання 14
Лекція. Управління якістю послуг у ресторанних закладах
Практичне завдання
Лекція 15. Безпека в діяльності ресторанних закладів
Практичне завдання 15
До практичного 15
Модуль 1 (6 сем.)
Лекція 16. Психологія в ресторанному бізнесі
Практичне завдання 16
Теоретичне завдання 17
Практичне завдання 17
Практичне завдання 18
Лекція 19-20. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі
Практичне завдання 19
Практичне завдання 20
Теоретичне завдання 20
Індивідуальне завдання 5 сем.
Індивідуальне завдання 6 сем.
Приклад опису завдання
Заліковий тест
Підсумковий контроль
Питання до самопідготовки
Питання на іспит для студентів заочного відділення.