Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Реологія харчової си ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Реологія харчової сировини та продуктів
Індивідуальне завдання
Тематика та вимоги до індивідуального завдання з д...
Тематика та вимоги до індивідуального завдання з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів" 2020-2021 н.р.
Клацніть
Вимоги до індивідуального завдання Реологія харчової сировини та продуктів 2020-2021 н.р.pdf
для перегляду файлу
Попередня секція
Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.
Наступна секція
ІЗ (презентація)
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Силабус з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів" 2020-2021 н.р.
Інформація про викладача
Система накопичення балів
Презентація курсу
Робоча програма
Рекомендована література з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів"
Підручник
Підручник
Підручник
Реологія харчової сировини та продуктів : навчальний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Хімія» освітньо-професійної програми «Хімія»
Відео Твердість (по Брінеллю)
Відео Твердомер по Брінеллю. Індентор з кулькою
Відео Визначення твердості матеріалів по Роквеллу
Відео Віскозиметр
Відео Прилад для визначення реологічних властивостей пшеничного борошна Alveograph
Тематичний план до дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів" 2020-2021 н.р.
Лекція 1 Вступ до реології 2020-2021 н.р.
Лекція 1 (презентація) Вступ до реології 2020-2021 н.р.
Лабораторне заняття 1
ПЗ до ЛЗ №1
Тест 1
Лекція 2 Дисперсні системи в реології 2020-2021 н.р.
Лекція 2 (презентація) Дисперсні системи в реології 2020-2021 н.р.
Рисунки до лекції 2 Дисперсні системи в реології 2020-2021 н.р.
Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів
ПЗ до ЛЗ №2
Тест 2
Лекція 3 Реологічні рівняння та реологічні тіла 2020-2021 н.р.
Лекція 3 (презентація) Реологічні рівняння та реологічні тіла 2020-2021 н.р.
Лабораторне заняття 2-3
ПЗ до ЛЗ №3
Тест 3
Лекція 4 Механічні моделі в реології 2020-2021 н.р.
Лекція 4 (презентація) Механічні моделі в реології 2020-2021 н.р.
ПЗ до ЛЗ №4
Лекція 5 Зміни реологічних моделей 2020-2021 н.р.
Лекція 5 (презентація) Зміни реологічних моделей 2020-2021 н.р.
Лабораторне заняття 4-5
Тести до атестації №1 2020-2021 н.р.
Поточна атестація №1
Лекція 6 Механічні моделі реологічних тіл 2020-2021 н.р.
Лекція 6 (презентація) Механічні моделі реологічних тіл 2020-2021 н.р.
ПЗ до ЛЗ №6
Лекція 7 Реологічні рівняння течії 2020-2021 н.р.
Рисунки до лекції 7 Реологічні рівняння течії 2020-2021 н.р.
Лабораторне заняття 6-7
ПЗ до ЛЗ №7
Лекція 8 Повзучіть харчових матеріалів під дією осьового стиснення 2020-2021 н.р.
Лабораторне заняття 8
ПЗ до ЛЗ №8
Лекція 9 Фізико-механічні характеристики харчових матеріалів 2020-2021 н.р.
Лабораторне заняття 9
ПЗ до ЛЗ №9
Тести до атестації №2 2020-2021 н.р.
ІЗ (презентація)
Питання до заліку з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів" 2020-2021 н.р.