Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Великий практикум з ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів І сем...
Розділ 1
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Клацніть
вп 1,1.doc
для перегляду файлу
Попередня секція
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВП, ЧАСТИНА 2
Наступна секція
Блок лабораторних робіт
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Критерії оцінювання
Література
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія» Частина 1
Робоча програма
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВП, ЧАСТИНА 2
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО 1 АТЕСТАЦІЇ
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА 1
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА № 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО АТЕСТ.№2
Теми рефератів
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку